Pohja:
170g digestivekeksejä/vauvakeksejä
50g margariinia tai purkki mangososetta/omenasosetta/päärynäsosetta (125g)
1. Murskaa keksit pussin sisällä kaulimella tai monitoimikoneella.
2. Sulata voi ja sekoita keksimurskan sekaan. / Sekoita mangosose keksimurskan sekaan.
3. Vuoraa 18-20cm:n irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä keksitaikina pohjan päälle tasaiseksi levyksi.
4. Laita reunakalvot valmiiksi vuokaan tai öljyä reunat pullasudilla, jotta kakku irtoaa reunoista paremmin.
Täyte:
7 liivatelehteä
400g mangopaloja
1,5 isoa banaania tai kaksi pienempää
2dl tuorepuristettua appelsiinimehua
3dl tuorepuristettua omenamehua
0,5dl sitruunamehua
1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi.
2. Laita muut ainekset smoothiekoneeseen tai vastaavaan ja surauta tasaiseksi.
3. Kuumenna sitruunamehu ja liota liivatteet siihen.
4. Kaada ohuena nauhana smoothien sekaan ja sekoita huolellisesti.
5. Kaada täyte vuokaan ja laita jähmettymään jääkaappiin useaksi tunniksi.
Kiille:
2 liivatelehteä
purkki mangososetta (125g)
3 passionhedelmää
tilkka sitruunamehua
1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi.
2. Kaiva passionhedelmien sisus ja sekoita se mangososeeseen.
3. Kuumenna sitruunamehu ja liota siihen liivatelehdet. Sekoita hedelmäsoseen kanssa huolellisesti.
4. Kaada kiille jähmettyneen kakun päälle ja laita jääkaappiin vielä tunniksi.
Koristeet:
Limepaloja
Tuoreita mansikoita
Ananaskirsikoita
1. Paloittele hedelmät mieleisiksi ja asettele kakun päälle.
2. Tarjoile ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti