keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Appelsiinimangotuorepuuro


Olen viime aikoina innostunut tosi paljon erilaisista tuorepuuroista, koska aamupalan eteen ei enää aamulla tarvitse nähdä suurta vaivaa ja lopputulos on takuuvarmasti hyvää ja terveellistä. Yksi ehdoton suosikki on puuro, joka tehdään tuorepuristettuun appelsiinimehuun ja jota voi tuunata halunsa mukaan erilaisilla tuoreilla ja kuivatuilla hedelmillä. Tästä ohjeesta tulee noin kolme reilua annosta.

4dl puristettua appelsiinimehua (n.4 isoa appelsiinia, voi jatkaa vähän myös vedellä)
4dl isoja kaurahiutaleita
rusinoita oman maun mukaan
2dl maustamatonta jogurttia
yksi iso banaani
1/4 tuoretta mangoa
juoksevaa hunajaa

1. Purista appelsiinimehu edellisenä iltana ja lisää siihen kaurahiutaleet ja rusinat. Laita jääkaappiin yöksi.
2. Lisää aamulla jogurtti, pilkottu banaani ja mango.
3. Viimeistele halutessasi juoksevalla hunajalla.
4. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti